26.06.2010

High School



Lyserød high school jakke fra Gina Tricot til 199 kroner.

21.06.2010

FiveFingers






Jeg ønsker mig et par Vibram - fivefingers!
Vibram Fivefingers opmuntrer din krop til at gøre sig fri og bevæge sig naturligt. Fivefingers spreder dine tæer en smule, hvilket styrker fodens muskler, øger dens bevægelighed og forbedrer fodens generelle sundhed. Fivefingers stimulerer musklerne i foden og i underbenet til øget balance, smidighed og styrke. Fivefingers hjælper dig også til at rette din rygsøjle op, forbedre din holdning og reducere lændesmerter.

Fivefingers er ikke bare gode for dine fødder og for din sundhed, de genopretter også din kontakt til naturen, det er helt specielt at bevæge sig på et ujævnt underlag og mærke, hvordan terrænet ændrer sig hele vejen op gennem kroppen.

De er er både lavet til mænd og kvinder og da man så ellers lige troede det snart ikke kunne blive meget bedre, finder jeg ud af de fås i lyserød..HURRA! -KØBT!!

18.06.2010

Girly gadgets





Så er læbestifterne fra Lime Crime landet og efter lige at have lagt læber til dem må jeg helt ærlig sige det er de bedste jeg længe har prøvet! Ikke alt det der med at de er for tørre og ligger sig i klatter på læberne! De er GREAT og kan fås i alle mulige vilde farver og kan købes her: www.limecrimemakeup.com

17.06.2010

Underprotection













I går var vi til pre-sale hos Underprotection der kunne vise deres første smukke kollektion frem her var masser af champagne og snacks og én ting er sikker, jeg kommer kun til at gå med leopard det næste lange stykke tid!


Underprotection is a Danish brand, based in Copenhagen and founded in 2010. The purpose of our company is to create fashionable and sustainable underwear for men and women.
We want to make a difference by giving our customers the possibility to combine ethics and aesthetics when buying underwear. It's what we all wear closest to our body and therefore we only use sustainable materials such as bamboo, soy and organic cotton.
Underprotection has four annual collections all consisting of underwear for him and her, two main collections and two additional. All our products represent sustainable fashion and are created to bring our customers affordable luxury.

Our Vision

A sustainable thought is good
But a sustainable way of living is gold
Fashion and sustainability need to go hand in hand
Therefore we strive to implement sustainability
In every aspect of our work

Gyldenlakvej 11, 3.tv
DK-2300 Copenhagen S
+45 31 13 07 11


http://www.underprotection.dk/

14.06.2010

Elin



Dette er efterhånden nogen lidt gamle billeder taget af den smarte svenske blogger Elin Kling, men synes det er sådan en god farveskala..-fra hendes hår til tøjet, sko og b-friend ..haha

12.06.2010

lips


Så er der købt farver ind til sjove sommer-læber!
Kan købes her: http://www.limecrimemakeup.com/

mix it up